-
۱۰ دی ۱۴۰۲
-
۴۹
بکرائی با نام علمی Aegle marmelos از خانواده ی مرکبات و دارای طعم شیرین و برگ های مرکب است. برگ های آن خاصیت دارویی داشته و در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرند.
میوهی بکرائی یک نوع نارنگی است که حاصل پیوند بین نارنگی و لیمو شیرین می باشد و در برخی مناطق از آن به عنوان پایه استفاده می شود. این میوه، پر محصول بوده و نسبت به ph بالا مقاوم است.
یکی از معایب این محصول این است که درختان از حدود 15 سالگی از نوک شاخه ها شروع به خشک شدن می کنند. همچنین نارنگی بکرائی به پوسیدگی طوقه و ریشه، سرما و بیماری ویروسی کاچکسیا حساس است.
مطالب بیشتر درباره:
باغبان,
بکرائی,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
سرما,
لیموشیرین,
مرکبات,
مرکبات ایران,
نارنگی,
پوسیدگی طوقه,