-
۶ مرداد ۱۳۹۸
-
۱۷۱۵
قهوه یکی از محبوبترین نوشیدنیهاست. با این حال مصرف بیش از اندازه آن برای قلب مضر است. دانشمندان همواره به دنبال یافتن پاسخ این سوال هستند که نوشیدن چه میزان قهوه برای سلامت انسان بیخطر است.
میزان مصرف قهوه در سراسر جهان افزایش یافته است. براساس گزارشهای موجود در سال گذشته تنها در ایالات متحده بیش از یک و نیم میلیارد کیلو قهوه به مصرف رسیده است.
آمارها نشان میدهد که نیمی از جوانان ۱۸ تا ۲۴ ساله و سه چهارم افراد بالای ۲۵ سال به طور مرتب قهوه مینوشند. مصرف متعادل قهوه میتواند به سلامت مغز، افزایش طول عمر و کاهش برخی سرطانها منجر شود. در عین حال مصرف بالای قهوه آسیب زننده است و خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی-عروقی را افزایش میدهد.
محققان دانشگاه استرالیای جنوبی واقع در آدلاید با آزمایش ژنهای ۳۴۷,۰۷۷ نفر در رده سنی ۳۷ تا ۷۳ سال دریافتند که ژنتیک افراد بر رابطه میان میزان مصرف قهوه و خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی-عروقی موثر است.
به نظر میرسد بزرگسالان میتوانند روزانه حداکثر ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیگرم کافئین معادل چهار فنجان قهوه دم شده، ۱۰ قوطی کوکاکولا و یا دو نوشیدنی انرژیزا مصرف کنند. این میزان در افرادی که دارای بیماریهای خاص هستند کمتر است.
آنان همچنین دریافتند که افردای که بین ۴ تا ۶ فنجان قهوه مینوشند به میزان کمی در خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی-عروقی هستند. خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی-عروقی با افزایش میزان قهوه مصرفی بالا میرود.
در ادامه آنها با بررسی ژنتیک این گروه متوجه شدند افرادی که واریانس ژن خاصی مرسوم به CYP1A2 را ندارند میتوانند چهار برابر میزان استاندارد قهوه بنوشند بدون آنکه در معرض خطر بیماریهای قلبیعروقی واقع شوند، اما تعداد افراد این گروه در مقایسه به کل جمعیت بسیار اندک است.
مصرف قهوه زیاد با افزایش فشار خون و بالا رفتن ضربان قلب همراه است. به همین علت این دانشمندان توصیه کردند که افراد مصرف قهوه خود را در حد متعادل نگه دارند.
منبع: یورونیوز










کوروش
دوره آموزشی کشت بافت گیاهی و ریزازدیادی
دوره آموزشی نقش زنبورهای عسل در گرده افشانی و امنیت غذایی کشور
دوره آموزشی کشت عمودی در گلخانه
دوره آموزشی آشنایی با پرورش درخت زیتون
عوامل ایجاد رکود بذر
خاک مناسب کشاورزی
هرس و تربیت درخت انار
گروه واتس اپ کشاورزی
مشاوره تخصصی رایگان
سم کنه کش بروموپروپیلات (نئورون) گلسم
آفات درخت انجیر و روش های مبارزه
کارت زرد چسب دار حشرات
آشنایی با گیاه کاردین
سم حشره کش ایمیداکلوپراید (کنفیدور) اکسیر
آبیاری درختان در زمان گلدهی
قارچ دوده ای مرکبات یا فوماژین
تفاوت کود اوره پریل و گرانول
ریزش میوه و گل در مرکبات
پادکست باغبان(۸): میزان مصرف روغن ولک و سموم
روش های آبیاری سنتی را دور بریزید!
پادکست باغبان(۴): افزایش مقاومت گیاهان با تغذیه مناسب
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات حیدرآباد؛ تشخیص طغیان آفات مینوز و اثرات شوری آب
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات سیمکان؛ گلدهی درختان در فصل پاییز
پادکست باغبان(۶): الگوی کشت راهی برای مقابله با کم آبی
پادکست باغبان(۱): اصلاح خاکهای شور
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات گراش؛ تشخیص شیوع بیماری قارچی آنتراکنوز
پادکست باغبان(۷): راهکارهای مقابله با سرمازدگی باغات
پادکست باغبان(۵): چرا سموم کشاورزی کم اثر شده اند؟
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات محمدآباد؛ تشخیص وجود آفات، عارضه زوال و کمبود عناصر
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات باروس؛ تشخیص گموز و سرخشکیدگی
پادکست باغبان(۳): محلولپاشی بهتر است یا کودآبیاری؟
پادکست باغبان(۲): عنصر کلیدی زندگی گیاهان
سمینار مدیریت تغذیه باغ
ماشین آلات کشاورزی
نکات مهم در کاشت نهال مرکبات
خواص کدوی تخمه کاغذی
نیتروژن و کمبود آن
گیاه مفید برای پوست
سیاه شدن مغز گردو
نابودی برگها و لکه برگی سرکوسپورایی هویج
فاکتورهای استرس(تنش) برای گیاهان
شرایط مناسب کشت اسفناج
گیاهان روغنی مقاوم به خشکی
عوامل کاهش دهنده رشد در گیاهان
بهترین کود برای رشد سریع گیاهان
بهار نارنج