-
۲ مهر ۱۴۰۲
-
۱۴۱
بر اساس شواهد به دست آمده، میوه های با رسیدگی زیاد، عدم تعادل نسبت ازت به فسفر و درختان قوی باعث ایجاد ضخامت در پوست و جدا شدن آن از گوشت می شوند. این پدیده در نارنگی های پونکن و ساتسوما شایع است. در برخی ارقام چون نارنگی نوشین می تواند ژنتیکی باشد. برداشت در مرحله صحیح رسیدگی، تیمار التیام دهی قبل از انبار، تهویه مناسب انبار و اجتناب از انبارمانی طولانی مدت در رطوبت نسبی بالا، آسیب پفکی شدن را کاهش می دهد.
مطالب بیشتر درباره:
جهرم,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی جهرم,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
داروخانه گیاهپزشکی جهرم,
مرکبات,
نارنگی,
نارنگی پف,
پفکی شدن,
پفی شدن,