-
۱۸ مرداد ۱۴۰۲
-
۱۳۷
کارلا همان خربزه ی تلخ و از خانواده ی کدوئیان است و به کدو سبز و خیار شباهت زیادی دارد. معمولا به صورت نرسیده برداشت می شود و در صورت رسیدن میوه طعم آن بسیار تلخ و غیر قابل مصرف خواهد بود.
خربزه تلخ بیشتر در غذاهای آسیایی استفاده می شود و گوشت آن دارای خواص بسیاری است. سطح میوه برجسته بوده و طعمی تند و تلخ دارد. میوه ی کارلا علاوه بر داشتن خواص آنتی اکسیدانی، خواص درمانی و ارزش غذایی بالایی نیز دارد.
جهت کاهش قند خون، کاهش سطح کلسترول و درمان عفونت های قارچی می توان از خربزه تلخ بهره گرفت. همچنین در سلامت قلب، رفع بیماری های چشمی و پیشگیری از یبوست نیز موثر است. باید توجه کرد که مصرف بیش از حد آن باعث بروز بروز معده درد نشود.
مطالب بیشتر درباره:
ارزش غذایی,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
خربزه تلخ,
خواص دارویی,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
کارلا,
کدوئیان,