-
۱۴ آذر ۱۴۰۲
-
۷۲
انگور فرنگی به صورت درختچه ای رشد می کند و میوه ی آن خوشه ای است. این گیاه چندساله بوده و از طریق بذر، خوابانیدن شاخه و قلمه تکثیر می شود. خارتوت یا گالش انگور نام های دیگر انگور فرنگی است و از آنجا که تحمل بالایی نسبت به سرما دارد، در مناطق سرد می روید و آب و هوای خنک را می پسندد.
این میوه جزء گیاهان دو لپه ای است و به خاک حاصلخیز و آبیاری متوسط جهت رشد خود نیاز دارد. لازم به ذکر است که نسبت به وزش باد نیز مقاوم است و خسارتی به آن وارد نمیشود، اما سرمای دیررس بهاره می تواند سبب آسیب به آن شود. فصل بهار زمان گلدهی انگور فرنگی و زمان برداشت آن در فصل زمستان می باشد.
طبع این میوه سرد بوده و به دو دسته ی دانه ریز و دانه درشت تقسیم می شود. نوع دانه ریز به رنگ سفید، سیاه و قرمز روشن و نوع دانه درشت به رنگ سبز و قرمز است. این انگور از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و سرشار از آنتی اکسیدان و مواد معدنی مانند: مس، منگنز، پتاسیم، فیبر و انواع ویتامینهای B5، ویتامین B6 و ویتامین C میباشد.