-
۲۸ شهریور ۱۴۰۲
-
۱۲۲
زمان رسیدن و بلوغ واقعی میوه برای تولیدکنندگان جهت تعیین زمان برداشت میوه مهم است. معمولا میوه زمانی مناسب برداشت اسـت که مطلوب نظر مصرف کننده باشد.
این حالت به بلوغ برداشت اشاره می کند که بستگی به فاصله از بازار، ظاهر میوه (رنگ، اندازه و شکل)، بافت، سفتی، عطر و بو و مزه (شیرینی، ترشی و تلخی) دارد.
بلوغ فیزیولوژی به مراحل نهایی فرایندهای بیولوژی میوه و یا کل درخت اشاره دارد. بنابراین بلوغ فیزیولوژی متفاوت از بلوغ برداشت است. عمده شاخص بلوغ برداشت در نارنگی ها رنگ پوست است که باید 25 درصد سطح میوه به رنگ نارنجی زرد درآید.
مطالب بیشتر درباره:
برداشت مرکبات,
برداشت نارنگی,
بلوغ مرکبات,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
خدمات کشاورزی جهرم,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
مرکبات,
نارنگی,
نارنگی رسیده,