-
۸ شهریور ۱۴۰۲
-
۱۴۱
هرس شلجمی در درختان میوه جهت گسترده کردن شاخه ها و محدود کردن ارتفاع انجام می شود. این نوع هرس بعد از کاشت نهال در زمین به فاصله ی 120 تا 150 سانتی متری از سطح زمین عملی می گردد. هرس شلجمی اغلب در درختان بادام، آلو، سیب و گلابی انجام می گیرد. در این روش نهال در سال بعد تعدادی شاخه ی فرعی تولید می کند که در زمستان شاخههای عمودی آن حذف می شوند.
اگر طول شاخه ها بیشتر از 30 سانتی متر باشد دوباره هرس می شوند تا شاخه های جانبی تولید کنند. در صورتی که شاخه ها کوتاه باشند هرس آنها باید در سال بعد انجام شود. از مزایای روش شلجمی این است که تمامی شاخههای اطراف درخت قوی بوده و می توانند وزن ناشی از محصول زیاد را تحمل کنند.
مطالب بیشتر درباره:
باردهی,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
هرس,
هرس شلجمی,