-
۱ مرداد ۱۴۰۲
-
۱۷۵
سورگوم که از آن به عنوان ذرت خوشه ای نیز یاد می شود، گیاهی از مجموعهی غلات و دارای شباهت ظاهری به ذرت و غلات است. در بین غلات بعد از گندم، برنج، ذرت و جو از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و سطح زیر کشت آن طی سالهای اخیر افزایش یافته است.
سورگوم بر اساس نوع مصرف به پنج دسته تقسیم می شود:
۱- سورگوم علوفه ای که یکساله و دارای قدرت پنجه زنی بالاست.
۲- سورگوم شیرین یا قندی که حاوی مواد قندی است و برای تولید علوفه ی سبز کشت می شود.
۳- سورگوم دانه ای که برای تولید غذای انسان، دام و طیور استفاده می شود.
۴- سورگوم مومی که دارای موم بوده و برای ساختن چسب به کار می رود.
۵- سورگوم جارویی که به دلیل داشتن انشعابات زیاد و خوشه ی برجسته به عنوان جارو استفاده می گردد.
مطالب بیشتر درباره:
باغبان,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
ذرت خوشه ای,
سورگوم,
غلات,