-
۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲
-
۱۲۳
این گیاه به صورت سنتی به عنوان ضد نفخ، هضم کننده غذا، ضد اسپاسم، ضد سرفه و خلط آور و به علت داشتن ترکیب اصلی تیمول، در صنایع غذایى، دارویى، بهداشتی و آرایشى استفاده می شود.
از عصاره های آبی، آبی– الکلی و پروپیلن گلیکولی آویشن نیز در تهیه شامپو،کرم و پماد استفاده می شود.
اثرات ضد قارچ، ضد انگل و ضد باکتری این گیاه و اثرات درمانی آن، بـرای درمـان آسم، سرفه های خشک مکرر و برونشیت به اثبات رسیده است.
از این گیاه داروهایی به شکل شربت، قرص مکیدنی، بخور، قرص و عصاره تهیه شده و بـه تأیید واحد «نظارت بر امور دارو» وزارت بهداشت، رسیده است.
مطالب بیشتر درباره:
آویشن,
باکتری,
جهرم,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
ضد نفخ,
قارچ,
نفخ,