-
۹ بهمن ۱۴۰۱
-
۳۳۱
زردچوبه با نام علمی Curcum longa و از خانواده Zingiberaceae یا زنجبیل است. زردچوبه گیاهی علفی و چندساله است که ارتفاع آن به حدود یک متر هم میرسد. بخش خوراکی زردچوبه، مربوط به ساقه زیرزمینی یا ریزوم آن است. ریزوم این گیاه کوتاه و ضخیم و شامل دو نوع ریزومهای اصلی و ریزومهای فرعی است. ریزومهای این گیاه قدرت انشعاب زیادی دارند. برگها سبز رنگ، طویل و به صورت دستهای بر روی ساقه قرار میگیرند.
گل های زیبای زردچوبه به صورت سنبله و به رنگهای سفید و بنفش هستند. این گلها سرشار از آنتی اکسیدان بوده و خواص درمانی دارند. از جمله خواص آنها می توان به خاصیت ضد پیری اشاره کرد. گلهای زردچوبه خوراکی هستند و از آنها به عنوان چاشنی سالاد نیز استفاده می شود.
مطالب بیشتر درباره:
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
خواص دارویی,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
زردچوبه,
گل زردچوبه,