-
۲ آبان ۱۴۰۲
-
۵۲
پایه های مرکبات بسیار متعدد هستند و این پایه ها نه تنها از لحاظ مرفولوژی و نحوه رشد و توزیع ریشه ها با هم فرق دارند بلکه در ارتباط با فیزیولوژی جذب آب و مواد غذایی و تحمل به املاح معدنی(شوری) خاک و آّب نیز با یکدیگر تفاوت قابل ملاحظه ای دارند.
از مهمترین پایه های مرکبات می توان به نارنج، پونسیروس، فلاینگ دراگون، سیتروملو، سیترنج، لیموشیرین، لیموی ولکامر، نارنگی کلوپاترا، ماکروفیلا، رنگپورلایم، رافلمون، پرتقال، گریپ فروت، یوزو، شانگشا و سی-35 اشاره کرد.
مطالب بیشتر درباره:
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
مرکبات,
پایه های مرکبات,