-
۱۸ مرداد ۱۴۰۲
-
۱۱۲
خربزه و طالبی، محصول فصل گرم است که بیشتر در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری کشت می شود. معمولاً یک دوره آب و هوای گرم و ترجیحاً خشک با نور فراوان مورد نیاز است.
هوای ابری و بارانی در موقع رسیدن میوه باعث می شود که خربزه و طالبی، طعم مطلوب و کیفیت لازم را پیدا نکند. گیاه به یخبندان بسیار حساس است.
خربزه به دما و شدت نور و طول روز بسیار حساس است. طالبی و خربزه به دوره رشد نسبتاً طولانی نیاز دارند . دوره رویش این گیاهان بسته به رقم، منطقه، خاک و اقلیم، بین 85 تا 120 روز است و در مناطقی کاشته می شوند که بین آخرین سرمای بهاره و اولین سرمای پاییزه حدود 140 روز فاصله باشد.
مطالب بیشتر درباره:
اقلیم,
باغبان,
خانواده خربزه,
خاک مناسب,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی جهرم,
خربزه,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
طالبی,
هندوانه,