-
۱۵ مرداد ۱۴۰۲
-
۱۲۸
سوروف (Echinochloa crus galli) از خانواده ی گندمیان و یکی از مهمترین علف های هرز مناطق برنج کاری در جهان به شمار می آید. سوروف که گالی و دژگال نیز نامیده می شود، گیاهی رطوبت دوست است که در مراحل اولیه ی رشد به برنج شباهت زیادی دارد.
گل آذین سوروف از نوع سنبله ی باز است و سنبلچه های آن ریشک دارند. با توجه به اینکه این گیاه سریع الرشد می باشد، در هر متر مربع می تواند تا 20 هزار بذر تولید کند و با وارد کردن خسارت زیاد به مزارع برنج باعث از بین رفتن برنج شود.
باید توجه داشت که شخم زدن سوروف از نقطه ای به نقطه ی دیگر باعث ازدیاد ریشه های آن در سطح وسیع می شود. روش های مبارزه با آن به صورت مصرف علفکش و وجین کردن ذکر شده است. گاهی اوقات این گیاه به عنوان علوفه ی دام نیز مورد کشت و کار قرار می گیرد.
مطالب بیشتر درباره:
برنج کاری,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
سوروف,
علف هرز,
علفکش,
وجین,
گندمیان,