-
۲۹ تیر ۱۴۰۲
-
۹۲
1- از بین رفتن تلخی خیار در همه قسمت های میوه
2- عدم نیاز به گرده افشانی و در نتیجه رشد تمام گل ها و میوه های تولیدی
3- عملکرد بالا و صرفه جویی در فضا
4- پیش رسی محصول و باردهی طولانی مدت آن (بیش از 4 ماه)
5- مقاومت بیشتر ارقام به برخی از قارچ ها و بیماری ها
6- تولید میوه های صاف و خوش رنگ و یک اندازه از نظر قطر و در نتیجه افزایش بازارپسندی و قیمت فروش میوه
مطالب بیشتر درباره:
جهرم,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
خیار,
خیار سبز,
خیار گلخانه ای,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,