-
۱۴ خرداد ۱۴۰۲
-
۲۵۵
محققان هندی توانسته اند نسل جدیدی از انبه را تولید کنند که بدون هسته و آبدار بوده و وزن هر میوه 200 گرم است. این رقم جدید به کمک اصلاح گیاهان تولید شده و میزان فیبر موجود در آن به نسبت سایر ارقام کمتر است.
گفته شده که انبه بدون هسته از پتانسیل بسیار بالایی برای صادرات برخوردار است. این رقم مانند ارقام دارای هسته، دارای عطر و طعم شیرین و آبدار می باشد. انبه ارقام مختلفی دارد و هر کدام ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند.
رقم بدون هسته Sindu نام گذاری شده و به انبه ی هندی معروف است. از دیگر خصوصیات آن، این است که طول عمر زیادی دارد و سالانه می توان میزان بالایی از آن را تولید کرد. جزء میوه های مناطق گرمسیری و استوایی به شمار می رود و دارای سه نوع کوچک، متوسط و بزرگ می باشد.
مطالب بیشتر درباره:
انبه,
انبه بدون هسته,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
میوه های استوایی,
میوه های گرمسیری,