-
۱۴ آذر ۱۴۰۱
-
۲۷۷
مهمترین عواملی که باعث بد شکلی یا دفرمه شدن خیار سبز می شوند عبارتند از: گرده افشانی ناکافی، شرایط آب هوایی، عدم دریافت عناصر مغذی، آبیاری نامناسب، حشرات و بیماری ها و استرس محیطی.
شرایط کنترل و جلوگیری از بد فرم شدن خیار سبز :
☑️ تغذیه مناسب
☑️ مدیریت آبیاری
☑️ تاریخ کاشت مناسب
☑️ کنترل به موقع آفاتی که منجر به تغییر شکل میوه و همچنین انتقال بیماری می شوند
☑️ استفاده از حشره کش هایی که به جمعیت زنبورهای گرده افشان آسیبی نرساند
☑️ کاشت گیاهانی در اطراف مزرعه که دارای گل های جذب کننده زنبورهای گرده افشان هستند
☑️ استفاده از مالچ برای حفظ رطوبت و جلوگیری از نوسانات رطوبتی خاک
مطالب بیشتر درباره:
بدشکلی,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
خیار سبز,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
شرایط آب و هوایی,
عناصر غذایی,