-
۴ آذر ۱۴۰۲
-
۵۶
عارضه ی پفکی شدن معمولا به دلیل کمبود پتاسیم، کوددهی ضعیف و نیتروژن زیاد رخ می دهد. در این عارضه، میوه حالت پف دار پیدا کرده و بافت متراکم خود را از دست خواهد داد. این حالت در گوجهفرنگی شایع تر بوده و با اقداماتی چون: تنظیم دمای گلخانه، مدیریت تغذیه و آب و خاک قابل کنترل است.
مطالب بیشتر درباره:
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
عارضه,
پتاسیم,
پفکی شدن,
گوجهفرنگی,