مرکز مهارت آموزی کشاورزی

مرکز مهارت آموزی کشاورزی

زیر نظر سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ایران

برای جلوگیری از عارضه پفکی شدن، مراقب کمبود پتاسیم باشید!

  • ۵۶
برای جلوگیری از عارضه پفکی شدن، مراقب کمبود پتاسیم باشید!

عارضه ی پفکی شدن معمولا به دلیل کمبود پتاسیم، کوددهی ضعیف و نیتروژن زیاد رخ می دهد. در این عارضه، میوه حالت پف دار پیدا کرده و بافت متراکم خود را از دست خواهد داد. این حالت در گوجه‌فرنگی شایع تر بوده و با اقداماتی چون: تنظیم دمای گلخانه، مدیریت تغذیه و آب و خاک قابل کنترل است.

ابزار وبمستر