-
۲۴ تیر ۱۴۰۲
-
۸۰
هِل میوه ای از خانواده ی زنجبیلیان است و معطر و خوشبو می باشد. انواع مختلفی مانند: هل سبز، سفید و سیاه دارد که نوع سبز آن عطر بیشتری را داراست. میوه ی هل به اندازه ی بند انگشت است و عطر آن به دلیل خوشبو بودن دانه هاست.
از هل به عنوان چاشنی مربا، دمنوش، شیرینی ها، غذاها و چای استفاده می شود که از خود دانه های هل یا پودر دانه ها تهیه میگردد. جالب است بدانید که هل بعد از زعفران، گران ترین ادویه ی جهان به شمار می رود و به عنوان ملکه ی ادویه جات شناخته شده است.
نام علمی آن Elettaria cardamomum است. خواص بی نظیر بسیاری دارد و برای درمان بسیاری از بیماری ها و امراض مفید می باشد. میوه ی هل کپسولی شکل بوده و دانه های سیاه درون آن قرار گرفته اند. هل ارزش غذایی بالایی دارد و سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی است.
مطالب بیشتر درباره:
ادویه جات,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
خواص درمانی,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
زنجبیلیان,
ملکه ی ادویه جات,
هل سبز,