-
۲۹ خرداد ۱۴۰۲
-
۹۶
زردک همان هویج ایرانی است که از نظر اندازه بزرگتر از هویج فرنگی و رنگ آن به جای نارنجی زرد می باشد. زردک هویج محلی ایرانی محسوب می شود و از لحاظ طعم ترکیبی از هویج فرنگی و سیب زمینی است.
زردک در فصل زمستان برداشت می شود و مزاج آن گرم تر از هویج فرنگی است. این هویج را می توان جایگزین هویج فرنگی کرد و در انواع غذاها از آن استفاده نمود. هویج ایرانی خواص بسیاری دارد و برای درمان بسیاری از بیماری ها مفید است.
مطالب بیشتر درباره:
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
زردک,
هویج ایرانی,