-
۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲
-
۱۰۸
یکی از انواع سیب زمینی در کشور ما، سیب زمینی قرمز است که نسبت به سیب زمینی معمولی در بازار، گران تر و کمیاب تر می باشد. از مشخصات آن پوست قرمز رنگ و بافت ترد است و یک خوراکی مقوی و مفید محسوب می شود.
میزان تولید این نوع سیب زمینی در ایران بالاست و یک محصول کاملا ارگانیک و سالم است. سیب زمینی قرمز حاوی مواد معدنی، فیبر، کربوهیدرات و منیزیم می باشد و از طریق چشم های متوسطی که در سطح پوست آن وجود دارد، کشت می شود.
رنگ قرمز موجود در آن، به دلیل وجود ماده ای به نام آنتوسیانین است که خود نوعی از آنتی اکسیدان ها بوده و هم به کاهش کلسترول بد کمک می کند و هم از بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند. هم چنین می توان آن را به عنوان جایگزین گوشت استفاده کرد.
مطالب بیشتر درباره:
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
خواص آنتی اکسیدانی,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
سیب زمینی قرمز,
سیبزمینی,