-
۲۵ فروردين ۱۴۰۲
-
۱۰۴
گلاب گیری به روش سنتی از گذشته تا به امروز مرسوم بوده و هم چنان نیز ادامه دارد. روش کار به این صورت است که گل محمدی را به همراه مقدار مشخصی آب در دیگ های مسی ریخته سپس به کمک زنجیرهایی که به دیگ متصل است، در آن را محکم می کنند.
به کمک سوراخ هایی که روی درپوش دیگ تعبیه شده است، دو لوله ی آلومینیومی دیگ به پارچ های مسی متصل می شوند. بخار حاصل از تقطیر محتویات دیگ مسی، از طریق لوله های آلومینیومی به داخل پارچ ها هدایت شده و به مایع که همان گلاب است تبدیل می شوند.
در روش سنتی، مدت زمان گلاب گیری 4 تا 8 ساعت است که در طول شبانه روز این عمل 4 بار تکرار می شود و به میزان 90 تا 120 کیلوگرم گل محمدی نیاز است. در کل، از هر کیلوگرم گل محمدی 1 و نیم لیتر گلاب به دست میآید و نیم لیتر اولیه از نظر کیفیت، غلیظ، مرغوب و بسیار خوشبو می باشد.
مطالب بیشتر درباره:
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
روش تقطیر,
روش سنتی,
گلاب گیری,


دوره آموزشی کشت بافت گیاهی و ریزازدیادی
دوره آموزشی نقش زنبورهای عسل در گرده افشانی و امنیت غذایی کشور
دوره آموزشی کشت عمودی در گلخانه
دوره آموزشی آشنایی با پرورش درخت زیتون
عوامل ایجاد رکود بذر
خاک مناسب کشاورزی
هرس و تربیت درخت انار
گروه واتس اپ کشاورزی
مشاوره تخصصی رایگان
سم کنه کش بروموپروپیلات (نئورون) گلسم
آفات درخت انجیر و روش های مبارزه
کارت زرد چسب دار حشرات
آشنایی با گیاه کاردین
سم حشره کش ایمیداکلوپراید (کنفیدور) اکسیر
آبیاری درختان در زمان گلدهی
قارچ دوده ای مرکبات یا فوماژین
تفاوت کود اوره پریل و گرانول
ریزش میوه و گل در مرکبات
پادکست باغبان(۸): میزان مصرف روغن ولک و سموم
روش های آبیاری سنتی را دور بریزید!
پادکست باغبان(۴): افزایش مقاومت گیاهان با تغذیه مناسب
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات حیدرآباد؛ تشخیص طغیان آفات مینوز و اثرات شوری آب
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات سیمکان؛ گلدهی درختان در فصل پاییز
پادکست باغبان(۶): الگوی کشت راهی برای مقابله با کم آبی
پادکست باغبان(۱): اصلاح خاکهای شور
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات گراش؛ تشخیص شیوع بیماری قارچی آنتراکنوز
پادکست باغبان(۷): راهکارهای مقابله با سرمازدگی باغات
پادکست باغبان(۵): چرا سموم کشاورزی کم اثر شده اند؟
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات محمدآباد؛ تشخیص وجود آفات، عارضه زوال و کمبود عناصر
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات باروس؛ تشخیص گموز و سرخشکیدگی
پادکست باغبان(۳): محلولپاشی بهتر است یا کودآبیاری؟
پادکست باغبان(۲): عنصر کلیدی زندگی گیاهان
سمینار مدیریت تغذیه باغ
ماشین آلات کشاورزی
نکات مهم در کاشت نهال مرکبات
خواص کدوی تخمه کاغذی
نیتروژن و کمبود آن
نوشیدن چه میزان قهوه برای قلب مضر است؟
گیاه مفید برای پوست
سیاه شدن مغز گردو
نابودی برگها و لکه برگی سرکوسپورایی هویج
فاکتورهای استرس(تنش) برای گیاهان
شرایط مناسب کشت اسفناج
گیاهان روغنی مقاوم به خشکی
عوامل کاهش دهنده رشد در گیاهان
بهترین کود برای رشد سریع گیاهان
بهار نارنج