-
۲۱ فروردين ۱۴۰۲
-
۱۷۱
پنیر نخل یا پنیر خرما که در زبان انگلیسی به آن heart palm tree (قلب درخت خرما) گفته میشود ، یک پنیر گیاهی و بسیار مقوی است که به عنوان یک وعده ی غذایی کامل مورد مصرف قرار می گیرد. در بیشتر موارد ، گیاهخواران از آن برای جایگزین گوشت استفاده می کنند.
پنیر نخل بخش سفید رنگ وسط تنه ی درخت خرما است که پس از قطع کردن تنه ی درخت بدست میآید. طعم آن شیرین و ترد است و در تماس با هوا ، تلخ و تیره می شود. بارش باران در میزان تردی و شیرینی پنیر نخل مؤثر است ، به طوری که هر چه بارندگی بیشتر باشد ، طعم آن خوشمزه تر خواهد بود. هم چنین در نخل های جوان ، پنیر بیشتر، تردتر و شیرین تری وجود دارد.
پنیر خرما یک منبع غنی از ویتامین ها و املاح معدنی مانند : آهن، پتاسیم، روی و پروتئین ها به شمار میآید که علاوه بر مقدار کم چربی و فیبر بالای آن، خواص درمانی و ارزش تغذیهای بالایی دارد. پنیر خرما علی رغم داشتن کالری کم ، سرشار از فسفر، پتاسیم و روی است که در عملکرد ارگان های مختلف بدن از جمله قلب نقش مهمی دارد.