-
۵ فروردين ۱۴۰۲
-
۳۱۲
حکایت این است که برخی افراد سودجو قبل از چیدن هندوانه، از مواد غیرمجاز رنگی که از ترکیب نوعی کود رنگی تهیه می شود استفاده میکنند و به این ترتیب، از طریق کانال های ورودی آب، به بوته ی هندوانه می رسد و از طریق ریشه جذب می شود.
پس از قطع شدن آب آبیاری، رنگ به همراه آب وارد ریشه و سپس آوندهای محصول شده و سبب رنگی شدن هندوانه می شود. لازم است بدانید اغلب کارشناسان معتقدند که استفاده از رنگ های شیمیایی در میوه ها و محصولات جالیزی پدیده ای غیرعلمی، غیربهداشتی و مغایر با سلامت انسان است.
این رنگ ها پس از ورود به بدن به صورت رادیکال های آزاد درآمده و موجب انهدام سلول های سالم و تکثیر سلول های بیمار و در نهایت بروز تومورهای بدخیم و سرطان می شود و اگر همراه این رنگ ها، فلزات سنگین هم وارد بدن شود، در استخوان ها و بافت های بدن انباشته شده و تضعیف سیستم ایمنی بدن و ابتلا به انواع عفونت ها را به دنبال دارد. همچنین این رنگ ها علاوه بر بروز انواع آلرژی، مسمومیت های شدید و بیش فعالی در کودکان، می تواند عملکرد سیستم قلب و عروق را مختل کرده و موجب سکته قلبی شود.
معضل دیگر آن که همین مواد رنگی محلول در آب می تواند بعد از مدتی در خاک نفوذ کرده و سبب تغییرات ساختاری و شیمیایی خاک و بافت گیاهی منطقه شود. خیار، گوجه فرنگی، گرمک، طالبی و خربزه و هندوانه از جمله محصولات جالیزی هستند که احتمال آسیب پذیری و آسیب زایی آنها زیاد است.


دوره آموزشی کشت بافت گیاهی و ریزازدیادی
دوره آموزشی نقش زنبورهای عسل در گرده افشانی و امنیت غذایی کشور
دوره آموزشی کشت عمودی در گلخانه
دوره آموزشی آشنایی با پرورش درخت زیتون
عوامل ایجاد رکود بذر
خاک مناسب کشاورزی
هرس و تربیت درخت انار
گروه واتس اپ کشاورزی
مشاوره تخصصی رایگان
سم کنه کش بروموپروپیلات (نئورون) گلسم
آفات درخت انجیر و روش های مبارزه
کارت زرد چسب دار حشرات
آشنایی با گیاه کاردین
سم حشره کش ایمیداکلوپراید (کنفیدور) اکسیر
آبیاری درختان در زمان گلدهی
قارچ دوده ای مرکبات یا فوماژین
تفاوت کود اوره پریل و گرانول
ریزش میوه و گل در مرکبات
پادکست باغبان(۸): میزان مصرف روغن ولک و سموم
روش های آبیاری سنتی را دور بریزید!
پادکست باغبان(۴): افزایش مقاومت گیاهان با تغذیه مناسب
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات حیدرآباد؛ تشخیص طغیان آفات مینوز و اثرات شوری آب
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات سیمکان؛ گلدهی درختان در فصل پاییز
پادکست باغبان(۶): الگوی کشت راهی برای مقابله با کم آبی
پادکست باغبان(۱): اصلاح خاکهای شور
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات گراش؛ تشخیص شیوع بیماری قارچی آنتراکنوز
پادکست باغبان(۷): راهکارهای مقابله با سرمازدگی باغات
پادکست باغبان(۵): چرا سموم کشاورزی کم اثر شده اند؟
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات محمدآباد؛ تشخیص وجود آفات، عارضه زوال و کمبود عناصر
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات باروس؛ تشخیص گموز و سرخشکیدگی
پادکست باغبان(۳): محلولپاشی بهتر است یا کودآبیاری؟
پادکست باغبان(۲): عنصر کلیدی زندگی گیاهان
سمینار مدیریت تغذیه باغ
ماشین آلات کشاورزی
نکات مهم در کاشت نهال مرکبات
خواص کدوی تخمه کاغذی
نیتروژن و کمبود آن
نوشیدن چه میزان قهوه برای قلب مضر است؟
گیاه مفید برای پوست
سیاه شدن مغز گردو
نابودی برگها و لکه برگی سرکوسپورایی هویج
فاکتورهای استرس(تنش) برای گیاهان
شرایط مناسب کشت اسفناج
گیاهان روغنی مقاوم به خشکی
عوامل کاهش دهنده رشد در گیاهان
بهترین کود برای رشد سریع گیاهان
بهار نارنج