-
۱۳ آذر ۱۴۰۱
-
۲۷۷
بذر مال کردن به معنی این است که قبل از کاشت، بذر را با ترکیباتی که باعث افزایش حجم ریشه و افزایش قدرت جوانه زنی و ضد عفونی کردن بذر می شوند، آغشته کنیم.
ترکیبات اسید هیومیک، روی و اسید آمینه از جمله ترکیباتی هستند که جهت بذر مال کردن به کار می روند. در مواقعی که بذر مال کردن صرفا به منظور کنترل و پیشگیری از ابتلا به بیماری ها انجام شود از ترکیبات قارچکش و باکتری کش استفاده می شود.
بذر مال کردن جهت مقابله با بیماری هایی مانند : بوته میری یا مرگ گیاهچه، سیاهک پنهان گندم و زنگ گندم بسیار موثر است. هنگام انتخاب یک بذر مال مناسب توجه به نکات زیر ضروری است :
_ اندازه ی بذر
_ میزان قوه ی نامیه ی بذر
_ شناخت نیاز غذایی بذر
مطالب بیشتر درباره:
باغبانی,
بذرمال,
جوانه زنی,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
کشاورزی,