-
۴ مرداد ۱۳۹۶
-
۳۱۲۲
بعد از تحقیق و اعلام گزارشهایی در مورد عوارض و یا مسمومیت های ناشی از مصرف دانه های بعضی از میوه ها و برگ بعضی سبزیها، دانشمندان اینها را به عنوان خوارکیهای ممنوعه اعلام کردند.

برگ ریواس • ساقه ترشمزه و مفید ریواس خواصی جدا از برگ آن دارد و از آن در تهیه غذاهای گوناگون استفاده میشود. اگرچه میتوان این ساقه را خامخواری کرد اما برگهای آن مسمومکننده هستند. دو ترکیب به نام اکسالیت و آنتراکوینون گلیکوسید در برگهای ریواس یافت شده که به بدن آسیب میرسانند.
برگ گوجه فرنگی • حتما شنیدهاید که پوست گوجه فرنگی هضم نمیشود اما خوردن آن ایرادی ندارد و میتوانید گوجه فرنگی را با پوست میل کنید. با وجود این اگر کسی هوس خوردن پوست این صیفی را کرد باید بداند که دانشمندان دریافتهاند مادهای شیمیایی به نام گلیکوالکالید در برگهای گوجه فرنگی وجود دارد که مصرف آن میتواند باعث معده درد و بروز اختلالات عصبی شود.
دانه سیب • بعضیها بعد از خوردن سیب دانههای آن را هم میجوند. آمیگدالین مادهای است سمی که در دانههای سیب یافت شده و رسیدن مقادیر زیاد آن به بدن مشکلساز است.
هسته هلو • ۸۸میلیگرم سیانید! وجود این مقدار سیانید در مغز این میوه کمی عجیب است. هسته ترک نخورده هلو، معده درد ایجاد میکند و خوردن هستههای ترکخورده آن هم سلامت عمومی شما را تهدید میکند
هسته گیلاس • اسید پروسیک موجود در مغز هسته گیلاس نیز به بدن آسیب میرساند.
سیب زمینی سبز • وجود مقدار زیادی از مادهای به نام سولانین دلیل سبزشدن سیبزمینی است. این ماده که سمی است میتواند روی سیستم مرکزی اعصاب تاثیر بگذارد. بنابراین سیبزمینی سبز شده را به هیچ شکلی مصرف نکنید.

دوره آموزشی کشت بافت گیاهی و ریزازدیادی
دوره آموزشی نقش زنبورهای عسل در گرده افشانی و امنیت غذایی کشور
دوره آموزشی کشت عمودی در گلخانه
دوره آموزشی آشنایی با پرورش درخت زیتون
عوامل ایجاد رکود بذر
خاک مناسب کشاورزی
هرس و تربیت درخت انار
گروه واتس اپ کشاورزی
مشاوره تخصصی رایگان
سم کنه کش بروموپروپیلات (نئورون) گلسم
آفات درخت انجیر و روش های مبارزه
کارت زرد چسب دار حشرات
آشنایی با گیاه کاردین
سم حشره کش ایمیداکلوپراید (کنفیدور) اکسیر
آبیاری درختان در زمان گلدهی
قارچ دوده ای مرکبات یا فوماژین
تفاوت کود اوره پریل و گرانول
ریزش میوه و گل در مرکبات
پادکست باغبان(۸): میزان مصرف روغن ولک و سموم
روش های آبیاری سنتی را دور بریزید!
پادکست باغبان(۴): افزایش مقاومت گیاهان با تغذیه مناسب
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات حیدرآباد؛ تشخیص طغیان آفات مینوز و اثرات شوری آب
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات سیمکان؛ گلدهی درختان در فصل پاییز
پادکست باغبان(۶): الگوی کشت راهی برای مقابله با کم آبی
پادکست باغبان(۱): اصلاح خاکهای شور
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات گراش؛ تشخیص شیوع بیماری قارچی آنتراکنوز
پادکست باغبان(۷): راهکارهای مقابله با سرمازدگی باغات
پادکست باغبان(۵): چرا سموم کشاورزی کم اثر شده اند؟
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات محمدآباد؛ تشخیص وجود آفات، عارضه زوال و کمبود عناصر
بازدید مهندس حجت دهقانی از باغ مرکبات باروس؛ تشخیص گموز و سرخشکیدگی
پادکست باغبان(۳): محلولپاشی بهتر است یا کودآبیاری؟
پادکست باغبان(۲): عنصر کلیدی زندگی گیاهان
سمینار مدیریت تغذیه باغ
ماشین آلات کشاورزی
نکات مهم در کاشت نهال مرکبات
خواص کدوی تخمه کاغذی
نیتروژن و کمبود آن
نوشیدن چه میزان قهوه برای قلب مضر است؟
گیاه مفید برای پوست
سیاه شدن مغز گردو
نابودی برگها و لکه برگی سرکوسپورایی هویج
فاکتورهای استرس(تنش) برای گیاهان
شرایط مناسب کشت اسفناج
گیاهان روغنی مقاوم به خشکی
عوامل کاهش دهنده رشد در گیاهان
بهترین کود برای رشد سریع گیاهان
بهار نارنج